Washington Capitals og Edmonton Oilers klarede sig godt

I denne sæson har Edmonton Oilers og Washington Capitals to veteranhold præsteret meget godt, hhv. nummer to i divisionen. Washington Capitals har vundet mange kampe i denne sæson, og de besejrede deres rivaler, Florida Panthers i denne runde. Florida Panthers’ sejrsrække på fire spil blev afsluttet af Washington Capitals, som desværre tabte 3-4 til deres modstandere.

Alexander Ovechkin er vendt tilbage til god form i denne sæson. Han scorede mange mål og assists. Alexander Ovechkins søn optrådte i kampen iført Washington Capitals trøje. Han var meget glad for at se sin far optræde på scenen. Alexander Ovechkin interagerede tæt med sin søn i pausen, han var virkelig en smuk far. Alexander Ovechkin sagde: Kun ved at give slip på de ekstra tanker i sindet, kan spillere kæmpe for spillet helhjertet i spillet. Spillet er ikke en forudgående begivenhed, vi behandler det som en simpel begivenhed.

Styrken af ​​disse canadiske hold er forbedret i denne sæson, og kun Montreal Canadiens led en forfærdelig rekord. I de seneste år er Edmonton Oilers trøjer stadig elsket af mange gamle fans, som aldrig vil glemme præstationen af ​​holdets herlige øjeblikke. Selvom ikke alle ved, hvornår Edmonton Oilers kan præstere fremragende, er deres enestående præstation i denne sæson blevet bekræftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *